fix-wp.svg
whatsapp direct
6 51400832
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Importeren

Bij Koolen Auto's in Born maken we het gemakkelijk en aantrekkelijk om een auto te importeren. Of u nu zakelijk of particulier rijdt, wij vinden prachtige en voordelige occasions en nieuwe auto's in het buitenland. Met onze expertise en ervaring begeleiden we het importproces van begin tot eind, zodat u zorgeloos en voordelig kunt importeren. U ontzorgen en laten besparen is ons doel, zoals vele tevreden klanten voor u al hebben ervaren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en verdere informatie.

Wij als
Koolen Auto’s

Kwaliteitsgarantie

Wij voeren grondige inspecties en kwaliteitscontroles uit om de betrouwbaarheid van alle verkochte auto's te waarborgen.

Gemakkelijke financiering

Flexibele financieringsopties en ondersteuning bij het regelen van leningen om de aankoop van een auto toegankelijk te maken voor iedereen.

Klanttevredenheid

Voortdurende inzet om te voldoen aan de behoeften van klanten en hun tevredenheid te garanderen, met een focus op langdurige relaties.

Interesse in of een
vraag over onze
dienstverlening?

Laat het ons weten. Service is voor ons ontzettend belangrijk. Contact opnemen kan via de website, telefonisch of per e-mail. Wij staan voor u klaar.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
08:30  - 17:30

Morgen Internet - Zorgeloos website