• AUTOTRUSTzekerheid in mobiliteit

Alle
Alle
Bekijk auto's
logo_Autotrust_2018

AUTOTRUST REPARATIEKOSTENVERZEKERING

AUTOTRUST INSTAP GARANTIE

Voor voertuigen tot 12 jaar oud en 200.000 km

AUTOTRUST GARANTIE LUXURY&PERFORMANCE

Voor premium occasions in het hoogste segment

gereedschap1
Welke onderdelen zijn niet gedekt?

Een onderdeel dat niet in het garantieoverzicht van uw garantie staat, valt niet onder de dekking. Velgen, carrosserie, onderhoudsdelen, interieur, verlichtingseenheden, onderdelen die niet af-fabriek zijn gemonteerd, software, het mediasysteem en andere onderdelen die in het kader van regulier onderhoud vervangen dienen te worden, vallen niet onder de garantie.

Wat wordt er vergoed?

Uw garantie dekt ook de noodzakelijke diagnose-, onderzoeks- en demontagekosten. Daarnaast krijgt u een vergoeding voor het (noodzakelijk) transport van de auto naar de reparateur, volgens de voorwaarden van deze garantie.

Voorwaarden

In de voorwaarden staat beschreven waartegen u beschermd bent, welke rechten u heeft en wat u moet doen om de garantie in stand te houden. Ook wat u moet doen bij een mankement of defect.

Eigen risico & vergoeding

Per defect heeft u een eigen risico van € 45,-. U ontvangt een vergoeding voor de onderdelen die bij de reparatie worden gebruikt op basis van de Vergoedingstabel Onderdelen. De hoogte van de vergoeding hangt af van de kilometerstand en de leeftijd van de auto op het moment van het defect. Indien u gebruik maakt van een Autotrust  Netwerkgarage worden de arbeidskosten volledig vergoed. In alle andere gevallen worden de arbeidskosten vergoed tot het maximale uurtarief van € 86,- inclusief btw.

 

Kilometerstand of leeftijd van de auto
welke als eerste wordt bereikt
Vergoeding onderdelen Vergoeding arbeid*
minder dan 110.000 kilometer of 7 jaar 100% 100%
minder dan 130.000 kilometer of 8 jaar 80% 100%
minder dan 150.000 kilometer of 9 jaar 70% 100%
vanaf 150.000 kilometer of 9 jaar 60% 100%
*Indien u gebruik maakt van een Autotrust  Netwerkgarage worden de arbeidskosten volledig vergoed. In alle andere gevallen worden de arbeidskosten vergoed tot het maximale uurtarief van € 86,- inclusief btw.
Algemene Vergoedingstabel Regeling Verbetering Auto

 

Garantiecertificaat

Het garantiecertificaat en voorwaarden ontvangt u via e-mail. Hierop staan alle details vermeld met betrekking tot uw garantie.

weg

Deel deze pagina op:

Cookies

Wij gebruiken cookies voor een goed functionerende website. Meer info