Alle
Alle
Bekijk auto's(IMPORT) OCCASION LEASE

 

Met  (Import) Occasion Lease via Koolen Autolease geniet u van een zeer aantrekkelijk maandtarief dat hoort bij een auto met ervaring, maar ook van de zekerheid die hoort bij een leaseauto. U loopt geen risico op dure onderhoudsbeurten, want alle kosten voor onderhoud zijn voor ons.

Onze (Import) Occasion Lease auto’s zijn daarnaast snel leverbaar – vaak al binnen 3 weken na goedkeuring – en de looptijden voor Occasion Lease zijn korter. Daardoor behoudt u uw flexibiliteit maximaal. (Import) Occasion Lease is voordeliger, risicoloos en flexibel rijden. De perfecte oplossing voor wie niet nieuw, maar wel zeker de weg op wil.

Onze Import auto's zijn vaak voordeliger en/of luxer en voor een lager (Import) Occasion Lease tarief. Zoek import Auto

Wat is Occasion Lease?
Met Occasion Lease kunt u een gebruikte auto rijden voor een vast bedrag per maand zonder dat deze van u is. In het leasebedrag zijn alle kosten inbegrepen, waaronder reparatie en onderhoud. Alleen de brandstof is voor eigen rekening. U sluit bij Koolen Autoleasesing een Occasion Lease contract af tegen goede en betrouwbare voorwaarden. De leasetermijn kunt u zelf bepalen; 12 - 24 - 36 – 48 – 60 maanden.

Wilt u in een (import) occasion rijden? Koolen Autolease heeft een uitgebreid aanbod beschikbaar voor Occasion Lease. Neem direct contact met ons op om uw wensen inzake uw nieuwe leaseauto te bespreken. Wij kijken graag met u mee. 

De voordelen van Occasion Lease

  1. Zekerheid en duidelijkheid
  2. Betaalbaar een (jong)gebruikte auto rijden
  3. Bij schade of diefstal een vervangende auto

 Zoek lease auto

 

Vraag onze verkoopadviseurs  voor een persoonlijke offerte of laat hieronder een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

 

Deel deze pagina op:

Cookies

Wij gebruiken cookies voor een goed functionerende website. Meer info