Alle
Alle
Bekijk auto's PRIVATE LEASE

 

Met  Private Lease via Koolen Autolease geniet u van een zeer aantrekkelijk maandtarief dat hoort bij een auto met ervaring, maar ook van de zekerheid die hoort bij een leaseauto. U loopt geen risico op dure onderhoudsbeurten, want alle kosten voor onderhoud zijn voor ons.

Onze Private Lease auto’s zijn daarnaast snel leverbaar – vaak al binnen 3 weken na goedkeuring – en de looptijden voor Private Lease zijn korter. Daardoor behoudt u uw flexibiliteit maximaal. Private Lease is voordeliger, risicoloos en flexibel rijden. De perfecte oplossing voor wie niet nieuw, maar wel zeker de weg op wil.

Onze Import auto's zijn vaak voordeliger en/of luxer en voor een lager Private Lease tarief. 
Zoek import Auto

Wat is Private Lease?
Met Private Lease kunt u een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand zonder dat deze van u is. In het leasebedrag zijn alle kosten inbegrepen, waaronder reparatie en onderhoud. Alleen de brandstof is voor eigen rekening. U sluit bij Koolen Autoleasing een Occasion Lease contract af tegen goede en betrouwbare voorwaarden. De leasetermijn kunt u zelf bepalen; 12 - 24 - 36 – 48 – 60 maanden.

Wilt u in een nieuwe auto rijden? Koolen Autolease heeft een uitgebreid aanbod beschikbaar voor Private Lease. Neem direct contact met ons op om uw wensen inzake uw nieuwe leaseauto te bespreken. Wij kijken graag met u mee. 

De voordelen van Pivate Lease

  1. Zekerheid en duidelijkheid
  2. Betaalbaar een (jong)gebruikte auto rijden
  3. Bij schade of diefstal een vervangende auto

 Zoek lease auto

 

Vraag onze verkoopadviseurs  voor een persoonlijke offerte of laat hieronder een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Deel deze pagina op:

Cookies

Wij gebruiken cookies voor een goed functionerende website. Meer info