• Parkweg 1
  6121 HV Born
 • Maandag t/m Vrijdag
  08:30  - 18:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  (M.i.v. 1-1-2018 op zaterdag gesloten)
  Beide Kerstdagen en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten

 • Neem contact op
  046-4861451
 • OCCASION GARANT PLANzekerheid in mobiliteit

Alle
Alle
  Bekijk auto's

   

  OCCASION GARANT PLAN

   

  Occasion Garant Plan

   

  Waarom een VWE Occasion Garant Plan afsluiten?


  De aanschaf van een occasion gaat vaak gepaard met vragen en onzekerheid. Al staat de verkoper in voor de kwaliteit van de auto, kan er aan elke auto iets kapot gaan. De fabrieksgarantie op nieuwe auto’s verloopt meestal al na twee jaar en u wilt met uw occasion niet voor onverwachte reparatiekosten komen te staan. Occasion Garant Plan beperkt dit risico aanzienlijk.

  Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden indien u een Occasion Garant Plan afsluit voor uw auto. VWE Occasion Garant Plan biedt verschillende garantiedekkingen, van basis tot zeer uitgebreid. VWE Occasion Garant Plan dekt de kosten van de reparatie of vervanging van defecte onderdelen die onder de garantie vallen. Maar ook de uren die de monteur er mee bezig is, worden door Autotrust betaald, inclusief de uren die de monteur besteedt om het defect op te sporen.

   

  Acceptatie


  Uw garantie gaat direct in. Wel is het belangrijk dat de auto in orde is. Defecten die al in de auto aanwezig zijn op het moment van afsluiten van de garantieverzekering kunnen vanzelfsprekend niet worden vergoed. Defecten die ontstaan tijdens de garantieperiode worden vanaf de eerste dag vergoed.

   

   

  Bent u geïnteresseerd in Occasion Garant Plan of heeft u vragen hierover? Wij helpen u graag verder! 046 - 486 14 51

   

  DEKKING OGP BASIS

   

  OGP_Basis_dekking

  Download hier de voorwaarden (PDF) voor het Occasion Garant Plan.